esmaspäev, 10. detsember 2012

R.A.N.T ehk kuidas Roosna-Alliku Noortetuba endale logo sai



Terve oktoobrikuu jooksul võis kohata Roosna-Alliku Noortetoas tegusaid pliiatsiliigutajaid ja vilgast mõttetööd. Noortel kulus mitmeid kortsutatud pabereid oma mõtete elluviimiseks, samuti teritati palju pliiatseid, jagati sõbralikult markereid ning soovitusi.

Toimus logokonkurss, mille käigus otsiti noortetoale ainuõiget sümbolit. Konkursil oli võimalik osaleda kõigil soovijatel ning igaühel oli võimalus esitada mitu tööd. Osalemise kriteeriumina oli välja toodud, et esitatava logo kujundus peab olema lihtne ning selle juures peab olema autori nimi ja kirjeldus, miks tema meelest on just tema logo see õige. Konkursi võistlustules oli kokku 31 erilist ja omanäolist kavandit. Tööde autoreid oli kokku 18 ning nende hulgas lausa 5 poissi.
  
Logokonkursi võitja väljaselgitamisel olid kohtunikeks noortetuba külastavad noored, kellest igaüks andis punase täpi näol hääle oma lemmikule. Võitjatöö kogus hääletamisel 10 poolthäält ning selle autor on Roosna-Alliku Põhikooli 9-nda klassi õpilane Taisi Hekkanen. Võitjatöö digitaliseeriti ning tal oli au koos oma sõpradega see ka noortetoa seinale joonistada. Veelkord palju õnne võitjale!

Suur aitäh kõigile osalejatele, sest Teie tööd olid väga ägedad ning võitja valimine oli tõeliselt raske. Samuti täname Roosna-Alliku Vallavalitsust, kes andis võimaluse logo noortetoa seinale kandmiseks ning Silver Liepkais´i logo digitaliseerimise eest!

PILDIL: Roosna-Alliku Noortetoa logokonkursi võitja 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar