esmaspäev, 10. detsember 2012

1. ADVENT TÄIS MAAGILIST SÄRA

2. detsembril algusega 17:00 tähistas Roosna-Alliku Noortetuba koos vallarahvaga esimese advendi saabumist. Toimus südamlik ning armas koguperesündmus "Meie pere jõulumaius". Üheskoos lauldi, maiustati magustoitudega, mängiti ning jagati retsepte.

Kuuse all toimus Roosna-Alliku Noortetoa noorte poolt lühikese, kuid tabava, luulekava ettekanne. Aitäh Taisi, Marili, Sille, Ingrid, Mari-Liis, Grete, Ly-Marleen, Karl-Johannes ning Kevin, et luuletuste lugemisel appi tõttasite ning oma abikäe ulatasite.
Aitäh Jaan ja Stenver! Tänu Teile kostusid kitarride saatel nii kuuse all kui ka väikeses saalis ühise laulukoori esituses jõuluklassikasse kuuluvad lood "Oh kuusepuu" ning "Aisakell".
Suur tänu Tiina, et oma kandle häälde said ning kuuse all meeleoluka pala esitasid. Samuti täname Sind vööpunumise mängu eest, mis kõigile väga meeldis.

Esimese advendi puhul süüdati kuusel küünlad, nauditi jõululaulude saatel erinevaid maiuseid, lauldi ja mängiti üheskoos. Kõik see kokku lõi meeleoluka ning südamliku õhkkonna, mis oli suurepäraseks sissejuhatuseks rahulikku jõuluaega. Sündmust nautisid nii noored kui vanad, poisid kui tüdrukud! Aitäh kõigile osalejatele, kes Te oma kohalolekuga selle õhtupooliku eriliseks muutsite!


RAHULIKKU JÕULUAEGA!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar