reede, 14. detsember 2012

Heategevuslikud Pom Pom´id ehk teel arvutihiire ja kõlarite poole vol 2

Noored ja nooremeelsed, meil on põhjust rõõmustamiseks. Täna toimunud Roosna-Alliku Rahvamaja jõululaadal osalemine osutus edukaks. Müügis olid ka meie toetamiseks õmmeldud pajalapid, mis tegi valmis Roosna-Alliku Põhikooli huvijuht Tiina! Aitäh Sulle selle eest, need läksid nagu soojad saiad! 

Mul on hea meel tõdeda, et noori ja nende tegemisi toetavad hea meelega paljud vallaelanikud hoolimata vanusest. Täna oli siis minu kord anda oma panus müügitegevusega Noortetoa arvutile hiire ja kõlarite soetamiseks. Siit ka näitlik pildimaterjal selle kohta, milline nägi välja  müügiplats ning milliseid salajasi nippe kasutasin inimeste laua juurde juurde meelitamiseks (vihje: Cameron Diaz).


Pean tõdema, et oleme noortega koostöös teinud tublit tööd. Meisterdasime käelise tegevuse arendamiseks Pom Pom´e, õppisime tegema edukat müügitööd ning seeläbi suhtlemist oma eakaaslaste ning vanemate inimestega ning seda kõike ühise eesmärgi nimel.

Ja nüüd siis kõige tähtsam. Üheskoos kogusime heategevusliku müügiga laatadel kokku 37.44€. Jõuluvanal on, mida meile kuuse alla tuua!


Aitäh kõigile meisterdajatele ja müügiinimestele ning muidugi suur kummardus Teile, kes te oma ostuga meid toetasite. Soovime Teile rahulikku jõuluaega!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar