esmaspäev, 10. detsember 2012

NOORTENURK NOVEMBRIS- MIS TOIMUS?



Novembris toimusid Roosna-Alliku Noortetoas mitmed uuendused. Üheskoos anti noortetoale uus hingamine ning külma aja saabudes on võimalik noortemeelses ning sõbralikus keskkonnas pimedaid õhtuid mööda saata. Üks olulisemaid sündmusi oli novembrikuu vältel toimunud „Värve täis nädal noortetoas“.

13. november toimusid noortetoas suured ettevalmistustööd värvitöödeks. Tõsteti mööblit, kaeti põrandaid ajalehtedega ning tehti seinadele projektori abiga joonistuste piirjooned. Jalgpallituppa ilmusid seinale poiss ja tüdruk jalgpalli mängimas ning suure ruumi seinale sai oma uue kodu noortetoa logo.

15. november sai noortetoas iga soovija jäädvustada guaššvärvide abil seinale oma käejälje koos nimega, et jätta endast maha märk noortetoa ajalukku. Kokku leidis oma koha kollasel taustal 27 erivärvilist käejälge, kusjuures 23 käejälge on vasaku ning 4 parema käe oma.


Õhtupoolikul said tüdrukute abil noortetoa seinad kaetud erinevate noorte jaoks oluliste mõtteterade ning aforismidega. Eeltöö tehti nende valimiseks Roosna-Alliku vallaraamatukogus, kus erinevatest raamatutest oli kõigil võimalus välja valida oma kolm lemmikut. Siinkohal toon ainult mõned näited seinal leiduvatest mõtteteradest: „Tee noorteka poole pole kunagi liiga pikk!“, „Eksimine on inimlik!“, „Üks õige sõber vähendab sinu kommipakki 1/3 võrra“, „Minu uksed on (peaaegu) alati kõigile avatud“.

Tol õhtupoolikul tehti algust ka noortetoa logokonkursi võitja poolt valitud meeskonnaga R.A.N.T kandmist seinale. Meeskonda kuulusid Taisi Hekkanen, Madis Hekkanen, Marili Odras ning Ken-Kerry Koppelmann.

16. november oli poiste kord näidata oma joonistamis- ning maalimisoskust, sest seinale oli vaja teha jalgpalli mängivad poiss ja tüdruk. Esitatud väljakutsega saadi suurepäraselt hakkama. Poisid olid abiks ka hilisematel koristustöödel.

Suur aitäh kõigile värvimistöödes osalenud noortele! Tänu teile on noortetuba saanud endale uue ja sõbraliku näo, kuhu teist igaüks on alati oodatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar