reede, 18. aprill 2014

Tibu-tibu ära näita!

Neljapäeval, 17. aprillil, koguneti noortekeskusesse, et üheskoos tähistada munadepühasid ehk lihavõtteid. Peeti maha üks tore tiburalli, volditi vahvaid jäneseid, värviti ning kaunistati mune ning viidi läbi koksimisvõistlus.

Õhtupoolikul alustati tiburalliga, mille jooksul oli kõigil osalejatel võimalus panna proovile oma orienteerumisoskus ning kiirus. Kana oli käinud noortekeskuse esisel muruplatsil munemas, kuid sooja päikese käes koorusid munadest välja pisikesed kollased šokolaaditibud, mida otsima hakati. Neid võis leida kõikjalt: puude alt, okstelt, kändude seest ning muruplatsilt. Kahel tibul õnnestus jääda kadunuks, niiet kui mahti, võite veelkord kogu ala läbi kammida. 

Start tiburallile

Muru seest, puude alt ning kändude seest koorusid välja pisikesed kollased tibud

Peale rallit võeti suund noortekeskusesse, kus hakati pihta käeliste tegevustega. Noorsootöötaja juhendamisel valmisid noortel vahvad jänesekujulised munatopsid, milleks kasutati erinevaid voltimistehnikaid. 

Kui munahoidjad valmis said, hakati mune värvima. Selleks kasutati samuti erinevaid värvimistehnikaid ning värve. Samuti oli hiljem võimalus kaunistada oma värvitud muna erinevate lihavõtteteemaliste kleepsude ning kiledega. Hiljem osaleti oma kunstiteostega munakoksimisvõistlusel. 
Nobedate näppude voor

Noored erinevaid värvimistehnikaid katsetamas

Valminud munahoidjad koos värvitud munadega

Koksimisvõistluse võitja Gerli

Rohkem pilte leiab siit: 

Pilte tegid Kätlin, Ingrid ja Stenver!

Värvilisi ja ilusaid munadepühi! :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar