teisipäev, 26. märts 2013

Roosna-Alliku vald osaleb sel aastal noorsootöö kvaliteedi hindamise projektis

Tänavu võtab kuus Järvamaa omavalitsust luubi alla oma noorsootöö kvaliteedi. Varasemalt on noorsootööd hinnanud neli omavalitsust. Kümnesse Järvamaa omavalitsusse on registreeritud kokku 6448 noort vanuses 7-26 aastat. Kvaliteedi hindamises osalevad 2013. aastal Paide linn, Järva-Jaani vald, Koigi vald, Koeru vald, Väätsa vald ning Roosna-Alliku vald. Varasemalt on kvaliteedihindamise läbinud Paide vald, Ambla vald, Albu vald ja Imavere vald.
Põhjused, miks Järvamaa omavalitsused soovivad kvaliteedihindamist läbi viia on mitmeid. Roosna-Alliku valla spordi- ja noorsootöö spetsialisti Kätlin Merisalu sõnul puudub vallal täpsem arengu- ja tegevuskava noorte jaoks ning hindamisprotsessi käigus loodetakse saada suuniseid, tegevusjuhiseid ja näpunäiteid, et koostada Roosna-Alliku valla arengukavasse täiustatud ning läbimõeldud suunised noorsootöö valdkonna arendamiseks. Lisaks soovitakse saada objektiivset tagasisidet tehtud töö kohta, et muuta töö tõhusamaks ning tõsta noorsootöö kvaliteedi taset oma omavalitsuses.

Ka Sinul, Roosna-Alliku noor, on võimalus anda oma panus osaledes noorte rahulolu-uuringus. Täites järgneva küsimustiku, annad Roosna-Alliku vallale võimaluse hinnata noorsootööd ning pöörata noorsootöö arendamisel rohkem tähelepanu just Sulle ja Sinu vajadustele. Sinu arvamus on Roosna-Alliku valla jaoks väga oluline. 

Küsimustikule on oodatud vastama kõik noored vanuses 7-26 eluaastat, kes elavad, õpivad või töötavad Roosna-Alliku vallas või omavad siin sissekirjutust.

Küsimustiku ankeet 7-12 aastastele noortele:

https://docs.google.com/forms/d/1HTra0Yj4hiKqdGMn6ma4loYTPDFHPlsXarYToSnQb3E/viewform#start=openform

Küsimustiku ankeet 13-26 aastastele noortele: 

https://docs.google.com/forms/d/15xSEoLFWmT6EBE4IEiEZ2j9JYaj33N5DLaLfXwGq08k/viewform

Tee oma hääl kuuldavaks! :)

Teate koostasid: 
Kaisa Orunuk

Noorsootöö kvaliteedi juhtimise suuna juht



Tuuli Taavet

Järva Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna peaspetsialist

385 9657

Kätlin Merisalu
Roosna-Alliku valla spordi- ja noorsootöö spetsialist
katlin.merisalu@rallikuvv.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar