pühapäev, 31. märts 2013

Erksavärvilised munadepühad Roosna-Alliku Noortetoas

Neljapäeva, 28. märtsi, õhtupoolikul toimus Roosna-Alliku Noortetoas munadepühade tähistamine. Värviti üheskoos erksavärvilisi mune, otsiti šokolaadikomme, peeti maha tore koksimisvõistlus, lauldi sünnipäevalaulu ning autasustati parimaid.

Ühisele munavärvimisele kogunes ligi 15 noort, kelle kaasa toodud keedumunad said endale erksavärvilise kuue koos mitmete kaunistustega. Võimalik oli aksessuaarideks lisada pühadeteemalisi kleepse või erinevaid mustreid munavormide ja - värvidega.

Pildil on noorte poolt värvimise käigus valminud kunstiteosed ja päevakangelased- munad.

Kaunistatud munadega peeti maha äge koksimisvõistlus, kus igal noorel oli võimalus osaleda vaid ühe munaga. Võistlus oli turniirivormis ning sellest võttis osa 13 noort. Esimest kohta autasustati Angry Birdsi üllatusmunaga, teine ja kolmas koht said Kinder Surprise üllatusmunad ning kõik ülejäänud osalejad lahkusid lohutusauhindadega, milleks olid pulgakommid. Võistlusel osalenud munad lõpetasid maitsvate kõhutäidetena.

Tulemused:
1) Kristiina
2) Maarja
3) Mari-Liis T.
4) Ingrid
5) Kevin N.
6) Kalli
7) Siret
8) Grete
9) Gerli
10) Kirke-Carol
11) Carmen
12) Helis
13) Kätlin

Pildil on koksimisvõistluse võitja Kristiina koos võidumuna ning auhinnaga.


Tühjade kätega ei lahkunud sel päeval mitte ükski noorteka külastaja. Pulgakommid said ka koksimisvõistluse pealtvaatajad, fotograaf  ning lauamängude mängijad. Oma pulgakommi sai laulu saatel kätte ka sünnipäevalaps Kert-Eggert, kes omalt poolt kostitas kõiki kohalolijaid šokolaadiga. Veelkord palju õnne Talle meie kõigi poolt!

 Pildil sünnipäevalaps Kert-Eggert koos šokolaadilaadungiga.


Pilte munadepühade tähistamisest leiate siit:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar