kolmapäev, 21. august 2013

Tantsides läbi suve ehk koostööprojekt Voka Avatud Noortekeskusega

Reedel, 16. augustil, kohtusid meie noored Voka Avatud Noortekeskuse noortega koostööprojekti raames, mis kannab nime "Tantsides läbi suve". Üheskoos mindi Roosna-Alliku alevikus suurele fotojahile, külastati mõisahoonet ning veedeti mõnusalt aega Roosna-Alliku tehisjärve ääres.

Vanuse järgi fotojahi võistkondadesse jagamine

Fotojahis saavutas esimese auväärse koha loominguline võistkond nimega KANA. Osalesid veel võistkonnad EMOTSIOONITUD, PORGAND ja KAPSAS. Tegemist oli segavõistkondadega, kuhu kuulusid noored nii Roosna-Allikult kui Vokast.

Võistkond KANA "Veel on aega-pääste noored hinged!"

Võistkond EMOTSIOONITUD "Eesti otsib supermodelli"

Võistkond PORGAND "Erki moeshow finaal"

Võistkond KAPSAS "Iluvõimlemise MM Moskvas"

Fotojahi pilte oli noortel võimalus vaadata Roosna-Alliku tehisjärve ääres, kus toimus ka tutvusmisring, räägiti muljetest ja projektitegevustest ning jagati meeneid. Meie kinkisime oma noortega külalistele ohutuks pimeda aja saabumiseks helkurid ning lisaks veel Roosna-Alliku Noortetoa rinnamärgid. Kingituse osaliseks saime ka meie ehk kõik projektis osalejad said endale trennitegemiseks uhked T-särgid koos Voka tantsurühma logoga.

Aitäh kõigile osalejatele! Loodame, et selle projektiga sai tehtud algus järjepidevaks koostööks Voka Avatud Noortekeskusega. Projekti toetas Ida-Virumaa ANK.

Pilte leiab aadressilt:

Voka noorte tehtud pildid: 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar