teisipäev, 18. veebruar 2014

"Su nägu kõlab tuttavalt-sõbrapäeva eri!" oli menukas

Reedel, 14. veebruari õhtupoolikul, täitus Roosna-Alliku Rahvamaja suur saal paroodiahuvilistega. Pealtvaatajatele garanteeriti kustumatu elamus kuulsustest, keda jäljendasid mitte nii kuulsad näod saateformaati „Su nägu kõlab tuttavalt“ järgides. Sõbrapäevale kohaselt oli kõigil soovijatel võimalus teha sõbrapilte Aravete VälkLamp fotostuudio boksis Annika Rohi juhendamisel.

Fotostuudio boks osutus külaliste ja osalejate seas populaarseks
Sündmusele eelnenud nädalad olid ärevad: tehti proove, otsiti sobivaid esinemisriideid, valmistati ette fotostuudiole südametega täidetud tausta ning filmiti intervjuusid koos stuudioproovidega. Kõik selleks, et pakkuda pealtvaatajatele midagi põnevat ning omandada iseenda jaoks uusi kogemusi. Sündmus oli üles ehitatud ebatraditsiooniliselt ning palju toetuti tänapäevastele tehnikasaavutustele. Ettevalmistatud slaidiprogrammist võis leida noorte poolt tehtud reklaamipause ning artiste tutvustavaid kaadreid, mida näidati rahvamaja lava taustal. Õhtu jooksul esines küll mõningaid tehnilisi viperusi, kuid need on hea võimalus õppimiseks.

Roosna-Alliku Noortekeskuse reklaam:


Noorte poolt olid esindatud sellised Eesti kuulsused nagu Koit Sandra Toome, Getter Birko-Maari Jaani, Grete Kristiina Paia, Luisa Maarja Värk, Kreisiraadio Ingrid koos Ly-Marleeni ja Mari-Liisiga, Heli Gertu Lääts, Tiiu Stenver Tulp koos tantsutüdrukute Mari-liisi ja Hanna Melaniga ning Üllar Kätlin Jörberg. Lavalaudadel astusid üls veel Roosna-Alliku Noortekeskuse koor ning üllatusesinejatena meie andekad noored Stenver ja Jaan, kes esitasid kitarridel Karl-Erik Taukari loo "Seitsme tuule poole".

Pildil Tiiu Stenver Tulp lavaproovis

Sündmus andis noortele hea võimaluse lavanärvi proovilepanekuks, kaamerahirmu ületamiseks, esinemisjulguse arendamiseks ning sündmuse läbiviimisprotsessis osalemiseks. Samuti said noored uusi kogemusi mikrofoni lauldes ning nii mõnelegi oli see päris esimene kord nii suurel laval üles astuda. Lavavalguse eest vastutas Jaan, slaidide toimimise eest Helis, piletimüügi eest Grete, õhtujuhtimise eest Stenver ning sündmuse jäädvustamise eest Ethel.


 Pildil on suure heategevusürituse „Su nägu kõlab tuttavalt-sõbrapäeva eri!“ kuulsad ning vähemkuulsad osalejad ning taustajõud. Pildilt puudu Birko-Maari.

Sel aastal oli publikul võimalus anda hääl oma lemmikule ning õhtu lõppedes kuulutati välja "Publiku lemmiku" tiitel. Konkurents tiitlile oli väga tihe ning napi kahe häälega osutus võitjaks Koit Sandra Toome esitus koos Roosna-Alliku Noortekeskuse kooriga.

Pildil publiku lemmik Koit Sandra Toome

Kogu ettevalmistusprotsessil ning sündmusel oli üllas eesmärk. Nimelt soovisid noored osalejad koguda rahalisi vahendeid Roosna-Alliku Noortekeskusele uue teleri soetamiseks. Kokku koguti õhtu raames suurepärased 66 eurot! Soovime omalt poolt tänada kõiki osalejaid, taustajõudusid, toetajaid ja pealtvaatajaid õnnestunud ettevõtmise eest. Ning nagu ütles ka meie Mart Stenver Sander, siis kohtumiseni juba järgmisel aastal kell 18:00.


STUUDIOPILDID LEIAB SIIT:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar