kolmapäev, 12. veebruar 2014

METSA-MATSI-MÄNG

Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus kutsus osalema keskkonnaalase programmi "Hoia metsa!" raames METSA-MATSI-MÄNGUS, mille eesmärk oli süvendada noorte loodusalaseid teadmisi, tutvustada neile metsloomi ja taimi, metsaga seotud elukutseid ning töövahendeid, arendada meeskonnatöö oskust. Ka meie otsustasime programmis osaleda ning teisipäeva, 11. veebruari õhtupoolikul, kogunesime selleks noortekeskusesse.

Metsa-Matsi-Mängu näol oli tegemist "Kuldvillaku" tüüpi mänguga, millel oli viis teemat: loomad, taimed, mõistatused ja vanasõnad, ametid ja tööriistad ning varia. Iga teema all oli viis erineva raskusastmega küsimust. Mäng oli küll mõeldud eelkõige 3.-6. klasside õpilastele, kuid meie noortekeskuses osalemiseks piiri ei seadnud. Nii said koos suurematega oma teadmisi proovile panna ka 1.-2. klasside õpilased. Kokku osales Roosna-Alliku Noortekeskuses peetud mängulahingus kaks 4-liikmelist võistkonda. 

Meeskond "Minitaevas"- Maarja, Kristiina, Rebeka ja Grete 

Meeskond "Tervisesõdalased"- Sandra, Sten-Martin, Gerli ja Gertu

Aitäh Kesk-Eesti Noorsootöö Keskusele vahva mängu ja uute teadmiste ning Roosna-Alliku Põhikoolile projektori kasutamise võimaluse eest! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar