neljapäev, 21. veebruar 2013

VANK vs RANT ehk kuidas me Voka Avatud Noortekeskust külastasime

Kolmapäeval, 20. veebruaril, võtsid Roosna-Alliku noored Ingrid, Stenver ning Nils-Hendrik koos noorsootöötaja Kätlini ning muusiku Lauri Luguga suuna Ida-Virumaale. Sõideti külla Voka Avatud Noortekeskusele, et maha pidada ühine tantsutund ja rääkida muusikast.

Vokas ootas meid ees külalislahke noorsootöötaja Merle Harjo, kelle arvates pole ükski vahemaa liiga pikk. Tema meelest on igati asjakohane ära kasutada võimalusi maakondade- ja valdadeülese koostöö ülesehitamiseks. Enda vallast välja kiikamine annab  noorsootöötajatele võimaluse näha asju huvitavama, uudsema nurga alt, saada motivatsiooni edaspidiste tegevuste väljatöötamiseks ning jagada rõõme-muresid.

Noorte jaoks on oluline eakaaslaste suhtlemine, uute ja huvitavate oskuste õppimine ning tavapärasest erinev vabaaja veetmine. Sellest lähtuvalt tekkis idee korraldada ühissündmus, mille käigus oleks noortel võimalus kiigata vastavatud noortekeskuse ruumidesse ning tutvuda sealsete noortega koostöö tegemise eesmärgil.

Üheskoos veedeti sisutihe õhtupoolik tantsupõrandal, kitarri ja laulu saatel ning tähistati ka ühe kohaliku noore sünnipäeva imemaitsva koogiga. Külaskäik oli inspireeriv mõlemale poolele ning tulevikus on plaanis veelgi omavahel koostööd teha. Aitäh Teile lahke vastuvõtu eest ja soovime Teile, oma uutele sõpradele Vokast, palju häid ideid ja ühiseid ettevõtmisi.

Pildil on väikesed ja suured tantsusõbrad nii RANT-ist kui ka VANK-ist!

Rohkem pilte külaskäigust võib leida aadressilt: http://pica.ee/album/21089

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar