esmaspäev, 18. veebruar 2013

Elu ilma sõpradeta on kui elu ilma päikeseta ehk kuidas Roosna-Alliku 4h klubi noored külastasid sõbrapäeva puhul Aravete noortekeskust

Neljapäeval, 14. veebruaril, toimus rahvusvaheline valentinipäev, mille käigus tõsteti päeva fookusesse sõbrad ning sõprus. Päev oli täis südameid, kallistusi, armsaid kaarte ning pisikesi kingitusi.

Roosna-Alliku noortest koosnev 4H klubi 10 rubla (ja 1 kopikas) seadis oma sammud tervitama oma uusi sõpru Aravete noortekeskusesse, et üheskoos Aravete 4H klubide AMH ning Sigrikestega tähistada sõbrapäeva ühise koogisöömise ning fotosessiooniga.  Külakostiks valmistasid meie noored kaasa maitsva küpsisetordi. Tervituseks olid Aravete noored valmistanud meile armsad ning südamlikud sõbrapäevakaardid koos erinevate aforismidega. Täname Teid  ning noorsootöötaja Annikat sooja vastuvõtu eest! 

Õhtu jooksul oli noortel võimalus teha üksteisega sõbrapilte kasutades erinevaid aksessuaare ning rekvisiite. Samuti oli kõigil soovijatel võimalus ka ise fotoaparaat kätte võtta ning mõned klõpsud teha.

Veetsime üheskoos tüdrukutega mõnusa õhtupooliku heas seltskonnas. Loodame jätkuvale koostööle Aravete noortekeskusega ning soovime neile tegusat aastat 2013!


Pildil Aravete noortekeskust külastanud Roosna-Alliku 4H klubi 10 rubla (ja 1 kopikas) noored koos noorsootöötajaga.

Pildil Roosna-Alliku noorsootöötaja Kätlin ning Aravete noorsootöötaja Annika.


Pildil Aravete noored koos noorsootöötajatega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar