pühapäev, 6. jaanuar 2013

Roosna-Alliku II Noorte Talimängud



25. jaanuaril algusega 14:00 toimub Roosna-Alliku Rahvamajas ning valla kelgumäel Roosna-Alliku II Noorte Talimängud, kuhu ootame oma võistkondadega mõõtu võtma ka naabervaldade võistkondi.

Roosna-Alliku vald korraldab järjekorras juba teist aastat järjest jaanuarikuus talimängud, millest on oodatud osa võtma valla noored vanuses 10-17 eluaastat. Talimängu eesmärgiks on populariseerida erinevaid spordialasid ning sportimisvõimalusi läbi võistlusmomendi tekitamise. Et võistlused oleksid põnevamad ja pingelisemad, siis on osalema
kutsutud ka külalisvõistkonnad naabervaldadest Järva-Jaanist, Amblast, Koerust, Paidest ja Albust. Iga vald saab osalema tulla maksimaalselt kahe kuueliikmelise võistkonnaga, kus on sees erinevas vanuses noori. Igas võistkonnas peab olema vähemalt 2 tüdrukut.

Talimängude aladeks on vigurteatesuusatamine, liulaskmine, kabe, täringumäng, lauajalgpall, lauatennis, teatevõistlused ning viktoriin. Alade kokkuliites parimat võistkonda autasustatakse karika, medalite, meene (kringel) ja diplomiga. Teist ja kolmandat kohta medalite, meene ja  diplomiga.

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar