esmaspäev, 14. jaanuar 2013

4H JÄRVAMAA PIIRKONNA AASTAKOOSOLEK ROOSNA-ALLIKU MÕISAS

Reedel, 11. jaanuaril, toimus Roosna-Alliku mõisas Noorteühing 4H Järvamaa piirkonna Aastakoosolek 2012. Esialgne kohtumine, mis oli planeeritud detsembrisse, jäi ära keeruliste tee- ja ilmastikuolude tõttu.

Sündmuse korraldusliku poole eest vastutas oktoobris Roosna-Allikule loodud 4H klubi "10 rubla" (ja 1 kopikas), kuhu kuulub hetkel 11 liiget: Marili, Taisi, Sille, Ingrid, Ly-Marleen, Mari-Liis T., Mari-Liis V., Hanna Melani, Kalli, Grete ning Ethel. Klubi juhendaja on valla spordi- ja noorsootöö spetsialist Kätlin Merisalu.

Noored kogunesid ettevalmistustöödeks mõisasaali paar tundi enne sündmuse algust. Paika pandi lauad ja toolid, vajalik tehnika, harjutati laulmist ning kaeti laud. Õhtu edukaks läbiviimiseks harjutasid õhtujuhid oma repliike ning valitses ärev meeleolu, kuna varem polnud noored korraldusprotsessides nii suurel määral osalenud. Mõisasaali kaunistamisel lähtusime noortega oma klubi teemast ning katsime lauad vanast ajast tuttavate laualinade, klaaside ning taldrikutega. Õnnestus lauale saada ka iidamast-aadamast pöörlev kringlialus, mis nii mõnegi armsa mälestuse lapsepõlvest esile tõi.

Aastakoosolek oli edukas. Sissejuhatuseks tegi suurepärase jalutuskäigu koos mõisa ajaloo tutvustamisega mõisaproua Merike. Valiti piirkonnale uus juht, kelleks sai Annika Rohi, kuulati klubide tutvustusi, eelmise aasta tegemisi ning tulevikuplaane, vaadati üheskoos Koeru 4H klubi "Rõõmurullid" etendust "Jänku otsib ametit", lauldi, tehti ühispilte, tänati silmapaistvaid inimesi, klubisid, juhendajaid ja tegusid ning kostitati end hea ja paremaga.

 Aitäh kõigile Aastakoosolekul 2012 osalejatele meeldiva õhtupooliku eest!


 Pildil korraldajameeskond Roosna-Alliku "10 rubla" (ja 1 kopikas) koos juhendajaga


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar