esmaspäev, 25. august 2014

TPL ehk töö- ja puhkelaager 2014 toimus kahes vahetuses

Sel aastal toimus Roosna-Alliku valla töö- ja puhkelaager 2014 ehk TPL juulikuises suvekuumuses. Võrreldes eelmise aastaga olid uued nii toimumise aeg kui ka korraldus. Sel aastal oli töö- ja puhkelaager jagatud kaheks vahetuseks, et võimaldada rohkematel noortel oma suve huvitavamaks muuta läbi tööharjumuse kujundamise ning ühise vaba aja veetmise. Kokku osales 2014. aasta TPL-is 16 noort vanuses 12.-18. eluaastat, kellest 6 olid poisid ning 10 tüdrukud. 

Töö- ja puhkelaager toimus 07.07-18.07.2014 ning kõik laagris osalejad said endale töötegemiseks T-särgid ning töökindad. Enne tööle asumist läbisid mõlemad vahetused karjäärialase koolituse Heidi Antonsi ning meditsiinialase koolituse Tiia Mettuse juhendamisel. Usinate töötegijate kõhu eest hoolitses MTÜ Roosna-Alliku Mõis, tänu kellele saadi igal lõunal maitsvat kehakinnitust. 

Töö- ja puhkelaagris osaleja päevakava:
1) 9:00-13:00 - TÖÖAEG
2) 13:00-14:00 - LÕUNA
3) ....- .... - ÜHISTEGEVUSED

Töö- ja puhkelaagris osalejatel oli võimalus omandada uusi kogemusi läbi mitmekülgse tegevuse: seda nii tööl olles kui ka tööväliselt. Õpiti uusi tööalaseid oskusi, teineteisega arvestamist ning vastutustunnet. Enda võimed pandi proovile OÜ Rebruk Farmi, MTÜ Viisu Külaseltsi, MTÜ Esna Mõisa ning Roosna-Alliku Noortekeskuse ja Roosna-Alliku tehisjärve ääres töötades. Teineteist õpiti rohkem tundma läbi väljasõitude Veskisilla bowlingusse ning Järva-Jaani tehisjärve äärde ja paljude muude ühistegevuste. Töö- ja puhkelaagri esimesel vahetusel oli täita vastutusrikas ülesanne Roosna-Alliku II Veetralli korraldamisel ja läbiviimisel, millega said nad suurepäraselt hakkama ning omandasid seeläbi palju uusi kogemusi.

I vahetus 07.07-11.07
Pildil TPL´i I vahetuses osalenud noored esimesel päeval

Rohkem pilte esimesest vahetusest leiab siit:
http://public.fotki.com/Roosna-Alliku-Noortetuba/tpl-i-vahetus-2014/


II vahetus 14.07- 18.07
Pildil TPL´i II vahetuses osalenud noored esimesel päeval

Rohkem pilte teisest vahetusest leiab siit: 
http://public.fotki.com/Roosna-Alliku-Noortetuba/tpl-ii-vahetus-2014/

Kõiki TPLi edukalt läbinud noori ootas eest laupäeval, 19. juulil, preemiareis Pärnusse: Valgeranna seiklusparki ning mere äärde. Aitäh kõigile töö- ja puhkelaagris osalejatele töökuse, suurepärase seltskonna ning uute kogemuste eest! 

Pildil Roosna-Alliku valla töö-ja puhkelaagris 2014 osalejad Valgeranna seikluspargis

Rohkem pilte preemiareisist leiab siit:


Soovime koos noortega omalt poolt tänada kõiki neid inimesi ja organisatsioone, tänu kellele sai töö-ja puhkelaager sisustatud noortele meelepärasel ja seiklusrikkal moel. Suur aitäh meeldiva ja tulemusliku koostöö eest: AS Rebruk Farm, MTÜ Esna Mõis, MTÜ Viisu Külaselts, MTÜ Roosna-Alliku Mõis, MTÜ Nautleja Kalamatkad, Naiskodukaitse Järva ringkond, Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus, Valgeranna Seikluspark, Veskisilla Bowling, Niine TKV OÜ. Töö-ja puhkelaagrit toetasid AS Põlluvara, Roosna-Alliku Noortekeskus ning Roosna-Alliku Vallavalitsus.

Kohtumiseni 2015 aasta suvel! 
Kus? 
Ikka töö- ja puhkelaagris! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar