reede, 30. mai 2014

Järvamaa Noortepäev 2014 toimus Koerus

24. mail toimus järjekorras juba 17. Järvamaa Noortepäev, mis viis meid Koeru Lauluväljakule. Sel aastal võtsid sündmusest osa Roosna-Alliku vallast 13 noort koos noorsootöötajaga. Päeval osalesid veel Paide linna, Järva-Jaani, Väätsa, Ambla, Koeru ja Paide valla noored.

Pildil noortepäeval osalejad koos noorsootöötajaga
Päev algas osaluskohvikuga, kus arutleti erinevatel teemadel: noorte kaasatus, sport, koolikiusamine, haridusmaastiku tulevikuväljavaated, Järvamaa Noortekogu. Meie valla noorsootöötaja oli üks lauajuhtidest, kes vedas eest teemat „Sport massidesse! Tervise eest tuleb hoolt kanda.“
Päev läks edasi erinevate töötubadega, kuhu jagati noored vanasõnade alusel. Esindatud olid näiteks seebi ja võileivatordi valmistamine, naeruteraapia, tants Miika Pihlaku juhendamisel, kohtumine kuulsa sportlasega ja palju muud huvitavat. Noortepäeva jooksul said noored osaleda kahes töötoas ning lõunapausil maiustada kohukeste ning seljanka supiga.

Sündmus jätkus ringtreeningu meetodil üles ehitatud mänguga „Koerus koerused on lubatud!“, kus sai proovile panna oma osavuse, kiiruse, täpsuse, mälu ja spordialased teadmised. Meie noored oli võistlusmängus väga tublid ning pidasid terve pika päeva vastu. Ühisürituse lõpetas Koeru noorte suurepärane tantsushow. Suur tänu kõigile osalejatele ning päeva korraldajatele Järvamaa Noortekogule, Kesk-Eesti Noorsootöö Keskusele, Koeru Vallavalitusele ja Koeru noortele ning Eesti Noorteühenduste Liidule.

Pilte noortepäevast leiab siit:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar