neljapäev, 21. november 2013

Üleriigiline noorsootöö nädal kui võimalus noortele tutvumaks tööeluga


2013. aasta 9.-15. detsembril toimub kolmas üle-eestiline noorsootöö nädal. Tänavuse aasta teema on „Noorsootöö aitab noored tööle“.

Noorsootöö nädala üldeesmärk on anda noorsootöö tegijatele üleriigiline võimalus nende poolt tehtavat hea tööd esile tõsta kohalikul ja riiklikul tasandil  nii otsustajate kui ka laiema avalikkuse silmis. Noorsootöö nädala teemaga „Noorsootöö aitab noored tööle“ soovitakse tähelepanu pöörata noorsootöö kaudu loodavatele võimalustele töökogemuse omandamiseks, üleminekute toetamiseks, tööelu paremaks tundmiseks ning selliste oskuste ja teadmiste omandamiseks, mis aitavad noorel tööturul kindlamas seisus olla (allikas: Eesti Noorsootöö Keskus).

Seoses noorsootöö nädalaga on võimalus meie valla noortel osaleda tööalasel koolitusel „Mina ja minu võimalused töömaastikul“, kus tulevad arutlusele erinevad ametid ja nende vastavus noorte isikuomadustele, töölepingud ning tööintervjuud. Koolitus on mõeldud eelkõige 14.-26. aastastele noortele ning vajalik on eelnev registreerimine noortekeskuses. Koolitajaks on Kesk-Eesti Noorsootöö Keskuse karjäärispetsialist Heidi Antons.


Tule ise ja võta Sõber ka kaasa!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar