teisipäev, 19. märts 2013

Skypark andis noortele tiivad

Vaheaja esimesel päeval, 18. märtsil, ei pidanud 14 noort paljuks ärgata vaheajale mitteomaselt veidi varem, et üheskoos võtta suund pealinna poole. 

Ilm oli ilus, päike soojendas kevadele omaselt ning meeleolu oli ootusärev. Pikisilmi oodati võimalust minna Skyparki, kus näidati oma võimeid batuutidel põrgates. Visati nii mõnigi salto nii edaspidi kui ka tagurpidi, õpiti uusi vigureid ja hüppamistehnikaid ning pidevalt leiti end praktiliselt lae alt. Ette tuli ka ootamatuid kukkumisi, kuid õnneks oli maandumine alati batuudile omaselt pehme.

 Pildil on Ronaldo demonstreerimas saltot.

 Peale hüppamise oli Skypark´is võimalik mängida õhuhokit, lauajalgpalli (pildil), korvpalli, proovida sumomaadleja mahas olemist ning vigurdada huvitavate ja omapäraste sõidukitega.

Hiljem oli kõigil soovijatel võimalus külastada suuri kinosaale, et visata pilk peale hetkel populaarsetele filmidele. Poistele pakkus põnevaid elamusi Visa Hing V. Teised kinolised eelistasid väga erinevate žanrite filme: Suur ja kõikvõimas OZ, Mamma, Kruudid ja Pii elu. 

Hoolimata varajasest ärkamisest ning hilisest kojujõudmisest jäid noored päevaga rahule. Väljasõit toimus Roosna-Alliku Põhikooli huvijuhi Tiina ning valla noorsootöötaja Kätlini koostöös. Aitäh kõigile osalistele toreda päeva eest!

Siit järgmise kuu küsimus: Kuhu järgmisena suuna võtta võiksime? :) (oma pakkumised palun jätta kommentaaridesse)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar