neljapäev, 7. märts 2013

Lauamängude riiul peagi täienemas!

Reedel, 1. märtsil, toimus Roosna-Alliku Noortetoas Ludo lauamängude tutvustusõhtu, kus kõigil noortel oli võimalus heas seltskonnas järele proovida mitmeid erineva iseloomuga mänge. 

Ludokad Gedy ja Siim olid meil külas põhjusega, sest tutvustatud mängude seast oli meil võimalus valida noorteka lauamänguriiulisse uusi mänge 50€ väärtuses. Kokku tutvustati ligi 20 mängu, mille seast valikut teha polnud sugugi kerge. Esitlusele tulid erinevad kaardi-, reaktsioonikiiruse-, osavuse- ja nuputamismängud. Nende seas oli palju uusi ja põnevaid mänge, mis hakkavad alates järgmisest nädalast ka meie noortekas vaba aega sisutama.

 Saladuslik mängukohver

Igal osalejal oli võimalus anda hääl oma lemmikule ning seeläbi langes valituks neli lauamängu: Halli Galli, ümmargune Jenga, We Will Rock You ja Dobble. Järgmisel nädalal olete kõik oodatud uute mängude soolaleivale, et need üheskoos esmakordselt sisse mängida :)

Noored mängudega tutvumas
Soovime omalt poolt tänada toredaid Ludokaid, kellega koos veetsime mõnusa õhtupooliku. Samuti läheb ütlemata suur tänu Carmenile, kes kostitas meid mänguõhtu jooksul isetehtud imemaitsva kringliga, mis kadus laualt loetud minutite jooksul! :)

Carmeni küpsetatud imemaitsev kringel

KOHTUMISENI NOORTEKAS!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar