reede, 20. märts 2015

Teguderohke kevadvaheaeg

Kevad hiilib üha kiiremini ja kiiremini õuele ning vaheaeg on siiani olnud täidetud kaunite päikesepaisteliste ilmadega, mis on igati soosinud meie noorteka tegemisi. 

Mida me vaheajal teinud oleme?

16.03 Esmaspäev algas Roosna-Alliku ja Viisu noorte ühise väljasõiduga Tallinnasse, Megazone seikluspeskussse. Erinevates võistkondades pidasid noored Lasergame´i lahinguid, läbisid individuaalselt Segway takistusrada ning hulljulgemad (Ingrid ja Mikk Margus) sooritasid ka Air Bag Jump´e. 

Väljasõidul osalenud noored. Pilt: Megazone

ROHKEM PILTE LEIAB SIIT:

17.03 Teisipäeval võeti suund taaskord pealinna. BYOD huviringi noored külastasid innovatsiooni- ja ettevõtluskeskust Mektory. Noortele viidi läbi ekskursioon, tutvustati erinevaid digiajastu imesid, 3D- printereid ja palju muud. Palju elevust tekitas noortes kohtumine Mektory töötaja Jack´iga, kellel tööstaaži antud ametikohal juba poolteist aastat. Kõigile teadmiseks, siis Jack on üliarmas koerake! Lisaks majaga tutvumisele oli kõigil võimalus meisterdada midagi endaga mälestuseks kaasa. Osalesime töötoas, kus oli võimalus tegeleda kõikvõimalike puutöödega: treimine, lihvimine, saagimine, puurimine. Valmisid munahoidjad, kõikvõimalikud väljalõigatud elemendid alustades loomadest ja lõpetades logodega. Aitäh huviringi juhendajale, Heli´le ning Mektory´le ülilaheda päeva eest.

Väljasõidul osalenud noored töötoas. Pilt: Mektory

ROHKEM PILTE LEIAB SIIT:

18.03 Kolmapäev tegime noortekas üleüldist kevadist minipuhastust, millele järgnes mõnus lauamänguõhtu röstsaiade, tee, kommide, Saboteur´i ning hea seltskonnaga. Plaanis oli mängida Järva Arengu Partneritelt kingituseks saadud strateegiamängu "Agricola", kuid mängu lähemal uurimisel selgus, et seda on võimalus mängida korraga viiel huvilisel. Kuna meid oli aga rohkem, jäi mäng ootama uut võimalust. SUUR AITÄH JAP´ile! 

Lauamänguõhtul osalejad peale minipuhastust. Pilt: Kätlin

19.03 Neljapäeval toimus Roosna-Alliku Noortekeskuse ja Paide Avatud Noortekeskuse vaheline NOORSOOTÖÖTAJATE VAHETUS. Paidesse suundus tööle Kätlin ja Roosna-Allikule võtsid suuna Margit, Riin ja Pierre. Paides aitasid tegevusi läbi viia veel lisaks Kätlinile Marilin, Ly-Marleen ning Stenver. Päeva jooksul toimus QR-koodide mäng, tantsuvõistlus ning huvilistel oli võimalus laenutada rulluiske. Aitäh Paide noortele mõnusa päeva eest! Soovitame uute kogemuste saamiseks taolist vahetust ka teistele :)

QR-koodide mängust osavõtjad. Pilt: Ly-Marleen

ROHKEM PILTE LEIAB SIIT:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar