esmaspäev, 3. november 2014

Nädalavahetusel toimus Viisus tüdrukute pidžaamapidu - Halloweeni eri!

Reedel, 31. oktoobril, võis Roosna-Alliku noortekeskuse juures kohata suurte kohvritega elevil tüdrukuid. Juba kolmandat aastat järjest võeti suund Viisu rahvamaja poole, et seal üheskoos Viisu noortega pidžaamapeol mõnusalt aega veeta. Kuupäevade kokkulangemise tõttu oli seekord tegemist teemapeoga, mis kandis nimetust Halloween!

Pidžaamapidu algas asjade lahtipakkimise ning kostüümidesse riietumisega. Sellele järgnes kohutavate näomaalingute töötuba, kus kõik soovijad said oma nägudele hirmsad elukad, armid või midagi muud õudset. Seejärel toimus pidulik õhtusöök, millele järgnes hirmutavate kõrvitsate valmistamise töötuba. Valmis kõrvitsalaternad viidi hiljem külaelanikele vaatamiseks välja, rahvamaja nurga peale. Lisaks eelnevale said kõik osa võtta kohutavast viktoriinist, mille võitsid napi ühepunktilise eduga nõiad Sandra ja Birko-Maari võistkonnast Nõidus. Sellega polnud aga õhtu veel lõppenud: tüdrukutel oli võimalus minna sauna, vaadata Simpsonite multika Halloweeni erisid, tantsida diskol ning maha pidada üks mõnus Limbo võistlus.

Näomaalingute töötoast väljunud nõid Sandra ja kummitus Gertu

Kohutav grupipilt pidžaamapeol osalejatega

Kõrvitsate valmistamise töötoa tulemus

Järgmisel hommikul toimus smuutide tegemise töötuba. Samadest kasutatavatest toorainetest tehti väga palju erinevaid ja omanäolisi smuutisid, mis maitsesid väga hästi. kasutada olid banaanid, apelsinid, kiivid, külmutatud mustsõstrad, ingver, mesi, maitsestamata jogurt, maitsega jogurt ning kahte sorti mahla.


Smuutide valmistamise töötuba

Täname omalt poolt Viisu rahvamaja ja Marilin Jaansonit sooja vastuvõtu eest ja kohtumiseni järgmisel aastal! 

Pilte meie Halloweeni tegemistest leiab siit:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar