pühapäev, 29. juuni 2014

TuleTulemine 2014 Roosna-Alliku noorte silme läbi

27. ning 28. juunil osalesid Roosna-Alliku Noortekeskuse koor ning noored suure laulu- ja tantsupeo tule TuleTulemise 2014 teekonnal, et anda oma panus selle turvaliseks kohaletoimetamiseks pealinna, Tallinnasse. 

Pildil tuld saatmas käinud noored. Foto autor: Kadri Kuurmann

Reedel koguneti varakult, et korda seada oma rattad, küpsetada vahvleid ning jagada turvaliseks TuleTulemise teekonna läbimiseks vajalikke vahendeid. Tuli võeti vastu Roosna-Alliku mõisa juures, kus Lembit Saarsalu saksofonipala järgi tantsiti üheskoos sabatantsu. Hiljem sõideti paariskolonnina tulega kaasa, mis oli paljudele esmakordne kogemus. Hea seltskond, tule saatmise teekonna läbimine meie vallas ning ilus ilm aitasid kaasa edukale ettevõtmisele. Roosna-Alliku Noortekeskuse koor astus esmakordselt lavalaudadel üles koos ansambliga Allikas lauluga "Leib jahtub" Koordi mõisa juures. Õhtusel simmanil Viisu pargis esitati ühislaulu "Mu isamaa armas". Lauluga "Peole" saadeti tuli laupäeva hommikul taas teele.


Enne teeleasumist tegime ühiselt rattad korda: lisasime helkureid, kinnitasime kingituseks saadud rattakellad ning pumpasime rehvid.

Maarja muljeid TuleTulemisest: Minu arust oli see väga äge,saime laulda, natuke ka tantsida ja lõpu poole pirukaid süüa. Mulle meeldis väga see kui ma sain hoida tule tõrvikut mis lasti ringi käima, ja pärast kui me olime oma grupiga Viisu jõudnud pandi selle tõrvikuga Viisu lõke põlema.

Carmeni muljeid TuleTulemisest: Meeldis seltskond ja Viisu simmani kontsert oli huvitav.

Etheli muljeid TuleTulemisest: Tore oli. Köik koos on alati huvitav midagi teha. Hea on see, et seda tuletulemist saab jälgida ka netis, kui ise näiteks kohale ei jöua.

Ingridi muljeid TuleTulemisest: Seltskond ja rattasõit olid väga ägedad ja kindlasti tahaks ka järgmine kord kaasa sõita tulega.

Rebeka muljeid TuleTulemisest: Meeldis kõige rohkem Koordi mõisas ahjust tulnud soe leib.

Kristiina muljeid TuleTulemisest: Mulle meeldis Tule käest kätte andmine ja tandem-rattaga sõitmine. Ning see, et me oma rattad Viisu ööseks jätsime ja järgmisel päeval kätte saime.


Võtsime tule vastu Roosna-Alliku mõisa juures.

Meil on väga hea meel, et saime osa võtta TuleTulemise teekonnast 2014. Tervitame omalt poolt kõiki tulesaatjaid ning tulemeeskonna liikmeid ning soovime edukat teekonda Tallinnasse!


Üldlaulu- ja tantsupeo tuli.

Rohkem pilte saab näha siin:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar