esmaspäev, 24. märts 2014

Mis toimus märtsikuus?

Peale selle, et märts suutis meid kõiki koheva lumevaibaga üllatada, toimus palju ka Roosna-Alliku Noortekeskuses. Mis täpsemalt? Viska julgelt pilk peale!

04.03- Tomatitaimede ümberistutamine.



05.03- Noorelt-noorele koolitus „Jää puhtaks!“ (narkomaania, HIV, turvaseks, alkohol, tubakas). Külas käisid Annabell Künnapuu ning Sandra Rusi Koerust. Koolitusel osales 9 noort.

Vasakult koolitajad Annabell ning Sandra

06.03- Balbiino jäätisepaberi konkursil osalemiseks tööde ettevalmistamine. Konkursile saatsime Kristiina, Rebeka ning Gerli tehtud erinevates tehnikates tööd. 

Vasakult Kristiina, Rebeka ja Gerli konkursitöid valmistamas

Pildil võistlustulle saadetud tööd.

07.-08.03- 4H kevadlaager Koerus

Roosna-Allikult osalesid laagris vasakult Hanna Melani, Ingrid ning noorsootöötaja

10.03- saime noortega toreda üllatuse, kui meile naeratas loosiõnn Kesk-Eesti Noorsootöö Keskuse poolt korraldatud Metsa-Matsi-Mängu auhindade loosimisel. Roosna-Alliku Noortekeskuse meeskond „Tervisesõdalased“ koosseisus Gertu Liidemann, Gerli Niidas, Sandra Arumäe ning Sten-Martin Stamm said kingituseks vahva lauamängu „Muna või kana?“. Aitäh osalemise eest ka võistkonnale „Minitaevas“ koosseisus Maarja Teivejõe, Grete Toomemägi, Kristiina Kaljurand ning Rebeka Siirand. Ootame kõiki uue mänguga oma teadmisi proovile panema.

Pildil hoiab mängu Gertu, üks "Tervisesõdalaste" meeskonnaliikmetest

20.03- ANK-komisjon külastas Roosna-Alliku Noortekeskust


21.03- Roosna-Alliku Noortekeskuse väljasõit Tallinnasse „Lasergame´i“

Pildil väljasõidul osalenud noored koos noorsootöötajaga


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar