pühapäev, 24. november 2013

Tüdrukute pidžaamapidu Viisu rahvamajas oli täidetud mitmekesiste tegevustega

Kolmapäeva, 20. novembri, õhtupoolikul võtsid Roosna-Alliku ja Viisu tütarlapsed ette teekonna Viisu Rahvamajja, et üheskoos maha pidada üks vahva ööbimisega pidžaamapidu. Kokku osales õhtul 15 erinevas vanuses tütarlast ja neiut ning 2 veidi vanemat juhendajat. Osalejad olid ennast riietanud mugavalt: pidžaamadesse! Ettevõtmine on muutumas vahvaks traditsiooniks. Sel aastal toimus pidžaamapidu juba teist aastat.

 Tüdrukud ühiselt kaetud laua taga juttu rääkimas ja söömas.

Õhtu jooksul oli tüdrukutel võimalus tegeleda õppimisega järgmiseks koolipäevaks, mis juhendajate poolt üle kontrolliti. Samuti vaadati üheskoos mitmeid filme ja multifilme, küpsetati šokolaadikooki koos õuntega, lauldi karaoket ning tutvuti maniküüri ja küünehoolduse põhitõdedega Kätlini juhendamisel. Kõigil soovijatel oli võimalus ka oma küüned värvikihiga katta. Mitmed tüdrukud said oma küüntele ka uhked kivikesed koos maalinguga. Samuti pandi õhtu jooksul oma teadmised proovile kuldvillakus, kus saavutas parima tulemuse Mari-Liis T. Hommikul pakkisime oma asjad, sõime Kairi valmistatud mitmeviljaputru koos Kätlini tehtud õunamoosiga ja olimegi valmis vastu minema uuele koolipäevale.



Küünehoolduse õpituba Kätlini juhendamisel.

Kaidi laulmas Titanicu tunnusmeloodiat. Imeilus! 

Tüdrukud jäid õhtuga väga rahule ning ootavad juba järgmist aastat, mil taas kokku saada ning ühiselt mõnusalt aega veeta. Pakuti välja ka juba järgmise aasta teema, milleks osutus tervislik toitumine. Selle raames sooviti korraldada erinevate smuutide ja puuviljakokteilide valmistamise õpituba.

Suur aitäh Viisu Rahvamaja juhatajale Kairi Kapitonovile, kes meiega koos aega veetis ning meid lahkelt Viisus võõrustas. Samuti suur aitäh kõigile osalejatele vahva õhtu eest. Taaskohtumiseni juba järgmisel aastal!


Pilte pidžaamapeost leiab SIIT:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar