reede, 24. mai 2013

Heihoo-heihoo, käivad rulluisud ja kiiver koos!


Roosna-Alliku kolme tegusa noore poolt loodud tervist arendav projekt „Rullid alla, tervis valla“ jätkub rulluisutamise kursustega algajatele 23. mail ning 4. ja 6. juunil Roosna-Alliku valla kergliiklusteel ning Roosna-Alliku Pakiauto territooriumil. Juhendajaks on Türi Põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Sandra Alusalu.

Projekti eesmärk on muuta rulluisutamine kui tervisespordi harrastamise võimalus Roosna-Allikul populaarsemaks ning seeläbi propageerida tervislikumat elustiili. Rulluisutada on võimalik valla kergliiklusteel. Projekti üheks kõrvaleesmärgiks on tagada harrastajate ohutus läbi rulluisutamise algkursuse, mis toimub kolmel korral. Praeguseks hetkeks on toimunud projekti raames ohutuskoolitus, millel osales 18 vallaelanikku ning rulluisuhuvilist igas vanuses. 

Samuti on Tervise Arengu Instituudi poolt toetatud projekti raames soetatud Roosna-Alliku Noortetoale neli paari rulluiske, kiivreid ning kaitsmete komplekte, mida on kõigil vallaelanikel võimalus laenutada täiesti tasuta. Varustust saab laenutada ka kursusel osalemiseks. Projektitegevused toimuvad kuni 2013. aasta sügiseni.


Pilte esimesest koolituspäevast leiate siit:
 
http://public.fotki.com/Roosna-Alliku-Noortetuba/rullid-alla-tervis-/


Lisainfo: 
Kätlin Merisalu 
Spordi- ja noorsootöö spetsialist 
Tel: 56600134 
E-mail: katlin.merisalu@rallikuvv.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar